Startsida

Om oss

Varför välja oss

Innan vi kommer

Jobba hos oss

Kontakt

Om oss

Memma Support arbetar med butiksdemonstrationer i huvudsak, men också sampling, events, mässor, butiksplock och annat efter önskemål. Vi erbjuder utbildad påläst och alert personal som hörs i butiken.

Jag Ulla-Karin Larsson, startade företaget som enskild firma 2004. Jag har varit i branschen i många år och har tidigare arbetat i restaurang och med försäljning. Till min hjälp har jag ett härligt glatt gäng. Tillsammans är vi oslagbara. Vi har haft förmånen att arbeta mycket med ekologiska produkter, och det är något som vi verkligen brinner för. Memma Support är det lilla företaget med den stora kompetensen.

Vi demonstrerar allt från frukter, jos, bröd och glass till varmrätter efter recept, golvmoppar, stekpannor och möbler. Behöver Ni hjälp att uppfinna recept till Era produkter så fixar vi det. Vi är pigga på det mesta så tveka inte att höra av Er.

Vårt motto är att ingen kund ska missa oss. Vi ska höras och synas i butiken samt vara väl pålästa om Era produkter.

Vårt arbetsområde med egen personal sträcker sig från Öland och Malmö i söder till Svinesund i norr. Vill Ni boka rikstäckande så löser vi det eftersom vi har bra samarbetspartners.

Vi är försäkrade. Innehar F-skattsedel. Innehar godkänt Livsmedelstillstånd.

En av våra största kunder är Lundgrens Primörer som säljer frukt och grönt av extra fin kvalitet, www.lundgrensprimorer.se.  Fråga gärna om Memma Support i fruktavdelningen i din butik, har vi varit där så garanterar vi att de kan berätta positiva saker om oss.

Ulla-Karin

My

Ulla-Karin