Startsida

Om oss

Varför välja oss

Innan vi kommer

Jobba hos oss

Kontakt

Innan vi kommer

Information

Innan demonstrationen är det bra om Ni skickar information om de produkter vi ska demonstrera så att vi kan vara pålästa. Vi satsar mycket på utbildning för att bli experter på just Er produkt och det är bra om Ni kan tillhandahålla material som vi kan ha på utbildningsdagarna.

Samdemo

Är Ni flera företag som vill ha en samdemo så delar Vi fakturan mellan Er utan extra kostnader. Vi hjälper naturligtvis till att leta efter lämplig samarbetspartner om Ni vill.

Demonstrationsmaterial

Vi har med oss det mesta som kan tänkas behövas under demonstrationen. T.ex. kokplatta, ugn, kastruller, duk, servetter, knivar och diverse tillbehör (ej demobord). Vi tillhandahåller även engångsmaterial till bra priser. T.ex. muggar, provsmakningsfat och skedar.

Tider

Givetvis får Ni välja de tider som passar Er. Vi rekommenderar 10.00-18.00 (en timmes rast) = 7 timmar. Vi tror att det är den optimala tiden. Då fångar vi upp de mest alerta och intresserade kunderna. Även om det ibland kommer många kunder senare så är de tyvärr så trötta att de inte är mottagliga för information.

Avstämning

Vi ringer både Er och butiken några dagar innan demonstrationen för att stämma av så att inga missförstånd uppstår. Efter avslutad demonstration lämnar vi en rapport i butiken med uppgifter om vad vi förbrukat och sen sänder vi en likadan rapport inklusive lite kommentarer från oss och kunderna till Er.

Ulla-Karin

Ulla-Karin

Ulla-Karin